проверить общее количество: 0,00 €


᛫ E-mail:

contact@auto24parts.com

᛫ In English:
+48 792 797 344
+48 32 235 19 75

Adress:

ul.Mikusińskiego 33
40-146 Katowice
Mon - Fri 9:00 - 17:00

 

Części samochodowe używane | UPS POLSKA
Tanie części samochodowe Katowice | PayPal

 

części używane: opel,volkswagen, audi,peugeot - DotPay

google +

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu auto24parts

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na email bądź telefonicznie.

Новые предложения
БЛОК УПРАВЛЕНИЯ ДВИГАТЕЛЕМ SKODA 03F906070FC 5WP44778
БЛОК УПРАВЛЕНИЯ ДВИГАТЕЛЕМ SKODA 03F906070FC 5WP44778
225,00 € 182,93 €
ABS CHRYSLER DODGE P04779492AJ 25.0928-4315.3 25092843153
ABS CHRYSLER DODGE P04779492AJ 25.0928-4315.3 25092843153
250,00 € 203,25 €
szt.
ABS BMW 3451-6872310-01 3451687231001 6872311
ABS BMW 3451-6872310-01 3451687231001 6872311
600,00 € 487,81 €
szt.
ABS BMW 0265242150 3451 6797670-01 3451679767001 0265956044
ABS BMW 0265242150 3451 6797670-01 3451679767001 0265956044
450,00 € 365,85 €
szt.
ABS JEEP CHRYSLER 68252642AF
ABS JEEP CHRYSLER 68252642AF
300,00 € 243,90 €
szt.
ABS BMW 3451-7852637-01 3451785263701 7852637
ABS BMW 3451-7852637-01 3451785263701 7852637
300,00 € 243,90 €
szt.
ABS JEEP CHRYSLER 68408639AC P68408639AC
ABS JEEP CHRYSLER 68408639AC P68408639AC
600,00 € 487,81 €
szt.
ABS BMW 3451-685503-01 345168550301 6895504
ABS BMW 3451-685503-01 345168550301 6895504
300,00 € 243,90 €
szt.
ABS BMW X5 3451- 6874801-01 34516874801-01 3451687480101 0265254430 6870761 0265956331
ABS BMW X5 3451- 6874801-01 34516874801-01 3451687480101 0265254430 6870761 0265956331
450,00 € 365,85 €
szt.
ABS BMW 3451-6856841-01 3451685684101 0265956044 6865862
ABS BMW 3451-6856841-01 3451685684101 0265956044 6865862
450,00 € 365,85 €
szt.
БЛОК УПРАВЛЕНИЯ ДВИГАТЕЛЕМ TOYOTA LAND CRUISER 89661-60790 8966160790
БЛОК УПРАВЛЕНИЯ ДВИГАТЕЛЕМ TOYOTA LAND CRUISER 89661-60790 8966160790
500,00 € 406,51 €
szt.
БЛОК УПРАВЛЕНИЯ ДВИГАТЕЛЕМ AUDI 0261S06181 8K2907115AE
БЛОК УПРАВЛЕНИЯ ДВИГАТЕЛЕМ AUDI 0261S06181 8K2907115AE
350,00 € 284,55 €
ABS FORD DV61-2C405-CF DV612C405CF 10.0961-0182.3 10096101823
ABS FORD DV61-2C405-CF DV612C405CF 10.0961-0182.3 10096101823
225,00 € 182,93 €
szt.
ABS MERCEDES BENZ A2124310000 0265255843 0265956094
ABS MERCEDES BENZ A2124310000 0265255843 0265956094
300,00 € 243,90 €
szt.
ABS KIA 58920-F1200 58920F1200 BE6009R300
ABS KIA 58920-F1200 58920F1200 BE6009R300
250,00 € 203,25 €
szt.
ABS LAND ROVER DH52-2C405-AE DH522C405AE 28.5264-6022.3 28526460223
ABS LAND ROVER DH52-2C405-AE DH522C405AE 28.5264-6022.3 28526460223
350,00 € 284,55 €
szt.
ABS OPEL 84315516 0265259381 0265956575
ABS OPEL 84315516 0265259381 0265956575
300,00 € 243,90 €
szt.
ABS BMW 3451 6856841-01 34516856841-01 0265244301 0265956346 6868335
ABS BMW 3451 6856841-01 34516856841-01 0265244301 0265956346 6868335
250,00 € 203,25 €
szt.
ABS BMW 3451 6856841-01 34516856841-01 0265244302 0265956346 6868336
ABS BMW 3451 6856841-01 34516856841-01 0265244302 0265956346 6868336
500,00 € 406,51 €
szt.
БЛОК УПРАВЛЕНИЯ СИСТЕМА КОМФОРТ ALFA ROMEO 00505104330
БЛОК УПРАВЛЕНИЯ СИСТЕМА КОМФОРТ ALFA ROMEO 00505104330
70,00 € 56,91 €
szt.
ABS KIA HYUNDAI 58920-F1570 58920F1570 BE6008AP04
ABS KIA HYUNDAI 58920-F1570 58920F1570 BE6008AP04
350,00 € 284,55 €
szt.
ABS VOLKSWAGEN 7P0614517G 7P0907379C
ABS VOLKSWAGEN 7P0614517G 7P0907379C
600,00 € 487,81 €
szt.
ABS AUDI 0265250328 4G0614517B 4G0907379B 0265960352
ABS AUDI 0265250328 4G0614517B 4G0907379B 0265960352
700,00 € 569,11 €
szt.
вверх
Магазин находится в режиме просмотра
Посмотреть полную версию сайта
Sklep internetowy od home.pl